EEN KIKKER MET UW LOGO OF TEKST

Wij kunnen voor u een kikker bedrukken. Het minimale aantal voor het bedrukken van kikkers is 50 stuks. Zo heeft u een leuk bedankje voor de kraam visite of voor de gasten op uw bruiloft. Een bedrukte kikker is ook een origineel relatiegeschenk en promotioneel artikel. Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op bedrukking van kleine aantallen in Nederland. Als u een groot aantal wilt laten bedrukken (minimaal 1000 stuks) en ze pas over 60 dagen nodig hebt, kunnen we de kikkers misschien ook in China laten maken en bedrukken. Dan gelden uiteraard andere prijzen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: info@kikkerwinkel.nl
kunt u een bepaalde kikker niet vinden op onze site, of zoekt u een kikker die past bij een bepaald thema? Mail ons, wij denken graag met u mee.

Wilt u een kikker niet bedrukken maar wel persoonlijk maken? Doe een kikker in één van onze leuke doosjes en plak een gepersonaliseerde sticker op het doosje. We hebben bijvoorbeeld leuke stickers voor een geboorte of huwelijk maar we kunnen ook een sticker met bedrijfslogo maken, of met een eigen foto. U kunt ook gepersonaliseerde labels bij ons bestellen.

KOSTEN

 • Het makkelijkste is om bij de gewenste kikker te klikken op de knop Bedrukken/printing. Hier kunt u de kikker zelf bewerken en direct de kosten zien. Door het aantal aan te passen zie je direct wat een kikker inclusief bedrukking bij verschillende aantallen kost. Hoe hoger het aantal, hoe goedkoper per kikker.
 • Bij een bedrukking in één kleur betaalt u 55 euro voor de éénmalige setup kosten. Daarnaast betaalt u een bedrag per kikker. Wat de kosten voor het bedrukken per kikker zijn kunt u in onderstaande tabel zien.

1 kleur
50+ 1,20 euro
99+ 0,73 euro
199+ 0,58 euro
299+ 0,40 euro
499+ 0,30 euro
999+ 0,25 euro
1999+ 0,22 euro

 • In principe kunnen we in 2 kleuren drukken maar krijg je een 2e drukgang nooit exact op dezelfde plaats. Het kan dus zijn dat de 2e kleur gaat verschuiven en niet goed op de eerste kleur aan sluit. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u minimaal 1000 stuks nodig en kunt u 60 dagen wachten? Onze leverancier uit China kan wel perfect bedrukken in meer kleuren. Dan gelden er andere prijzen dan hierboven vermeld.

HOE TE BESTELLEN:

 1. U kunt de bestelling via onze site plaatsen. Minimale aantal voor bedrukken is 50 kikkers.
 2. U betaald altijd de éénmalige set-up kosten als u een eendje wilt bedrukken. Dit is een vast bedrag namelijk 55 Euro voor als u een bedrukking in 1 kleur wilt en 78 Euro voor 2 kleuren(alleen op aanvraag).
 3. Daarnaast betaald u een bedrag per bedrukking/per kikker, die goedkoper wordt naar mate u meer besteld. Zie de staffelprijzen in bovenstaande tabel. De staffelprijzen van de eendjes worden automatisch meegenomen als u voor meer eendjes kiest om te bedrukken.
 4. Klik op de kikker en daarna op de knop "Bedrukken/printing". Staat de knop er niet, dan is bedrukken voor het gekozen eendje niet onmogelijk maar minder gebruikelijk. U kunt dan altijd contact met ons opnemen over verdere mogelijkheden van personaliseren. U komt nu op de pagina waar u uw kikker kunt bewerken met uw tekst of logo, zodat u een beeld heeft van hoe de kikker er uit komt te zien. Tevens kunt u zien wat de kikker kost met bedrukking en kunt u vervolgens het gewenste aantal kikkers bestellen.
 5. Indien gekozen voor een logo dient u nog wel uw logo nadat u de bestelling heeft geplaatst in een aparte mail in een EPS of PDF bestand aan ons mailen naar info@kikkerwinkel.nl
 6. Ga naar afrekenen.
 7. We mailen altijd eerst een digitaal voorbeeld ter goedkeuring gemaakt door onze drukker. Pas na goedkeuring starten we met het daadwerkelijke bedrukken.

HOE TE BESTELLEN: ALS U EEN BEDRIJF BENT WAT BUITEN NEDERLAND IS GEVESTIGD EN EEN BTW NUMMER HEEFT

 • Bestel procedure: Zie hierboven
 • Indien uw bedrijf is gevestigd buiten Nederland en een BTW nummer heeft, dan hoeft u geen 21% BTW te betalen. Al onze prijzen op onze site zijn inclusief BTW. Bij het afreken vult u uw bedrijfsnaam en BTW nummer in. Vervolgens kunt u afrekenen en zullen de bedragen exclusief BTW zijn.
 • U ontvangt bij de bevestiging van de bestelling de factuur.

LEVERTIJD

 • De gemiddelde levertijd is twee weken. Indien u een levertijd wenst die korter is dan 2 weken, geeft u dat dan zo snel mogelijk aan zodat we kunnen kijken of deze levertijd haalbaar is.
 • De levertijd is mede afhankelijk van het aanleveren van de gewenste informatie zoals, kleur, plaats van de bedrukking, het logo, en de goedkeuring hier van. Tevens is de levering afhankelijk van de betaling. Wij leveren nadat de betaling is voldaan.

WELK KIKKER

 • In principe kunnen we elk eendje bedrukken. Een logo of tekst komt alleen wel veel beter uit op een kikker zonder print. span>

DE PROCEDURE

 • U ontvangt van ons een email met de bevestiging van uw bestelling. Dit is voor u direct een bewijs dat we de bestelling goed hebben ontvangen.
 • Vervolgens wordt er gecontroleerd of we alle benodigde gegevens van u ontvangen hebben zoals, logo of afbeelding, kleur, lettertype, gewenste levertijd en de plek waar de bedrukking moet komen. Tevens controleren we of het aangeleverde van voldoende kwaliteit is. U hoort binnen 1 werkdag van ons, of we de bestelling kunnen leveren binnen de gewenste leveringstermijn, of wanneer we hierover uitsluitsel kunnen geven.
 • Voordat de daadwerkelijke bedrukking van start gaat, ontvangt u van ons een digiproef. Dit is een digitale voorbeeld van het door u gekozen kikker met de gewenste bedrukking. Mocht u nog eventueel iets willen wijzigen t.a.v. de bedrukking dan kunt u dat, dan nog aan ons door geven. Wij starten het bedrukken nadat wij een email met de goedkeuring van de digiproef van u hebben ontvangen. Daarna zullen we, mits de betaling voldaan is, de kikkers zo snel mogelijk leveren.

CONTACT

 • Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via info@kikkerwinkel.nl
  Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0255 754807.

Bedrukte kikkers zijn super als business gift, huwelijks bedankje en geboorte bedankje. Informeer naar de vele mogelijkheden!